Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes CLS

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Mercedes CLS? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Mercedes CLS. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Mercedes CLS verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

CLS C257

mrt 2018 - heden | Coupé

Mercedes CLS C257

CLS X218 Facelift

okt 2014 - heden | Shooting Brake

Mercedes CLS X218 Facelift

CLS C218 Facelift

okt 2014 - mrt 2018 | Coupé

Mercedes CLS C218 Facelift

CLS X218

2012 - okt 2014 | Shooting Brake

Mercedes CLS X218

CLS C218

2011 - okt 2014 | Coupé

Mercedes CLS C218

CLS C219

2004 - 2010 | Alle

Mercedes CLS C219

Goedkope CLS automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Mercedes CLS automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Mercedes CLS automatten gewaardborgd worden. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde CLS automatten

Voor Mercedes CLS automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]