Automatten Mercedes CLS

  • Automatten met originele pasvorm voor jouw Mercedes CLS
  • Complete set met originele bevestigingssysteem
  • Speciale antislip onderkant voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten CLS

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

CLS C257

03/2018 - 2023 | Coupé

Automatten Mercedes CLS C257

CLS X218

10/2014 - 2018 | Shooting Brake

Automatten Mercedes CLS X218

CLS C218

10/2014 - 03/2018 | Coupé

Automatten Mercedes CLS C218

CLS X218

2012 - 10/2014 | Shooting Brake

Automatten Mercedes CLS X218

CLS C218

2011 - 10/2014 | Coupé

Automatten Mercedes CLS C218

CLS C219

2004 - 2010

Automatten Mercedes CLS C219

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Op maat gemaakte automatten voor je Mercedes CLS. Bij ons krijg je een compleet mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Mercedes CLS. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Mercedes CLS automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Mercedes CLS automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Mercedes CLS automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mercedes CLS. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Mercedes CLS.

Mercedes CLS automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Mercedes CLS. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Mercedes CLS!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.