Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes CLS

De perfecte automatten voor uw Mercedes CLS vindt u hier. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Mercedes CLS. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Mercedes CLS verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

CLS C257

mrt 2018 - heden | Coupé

Mercedes CLS C257

CLS X218 Facelift

okt 2014 - heden | Shooting Brake

Mercedes CLS X218 Facelift

CLS C218 Facelift

okt 2014 - mrt 2018 | Coupé

Mercedes CLS C218 Facelift

CLS X218

2012 - okt 2014 | Shooting Brake

Mercedes CLS X218

CLS C218

2011 - okt 2014 | Coupé

Mercedes CLS C218

CLS C219

2004 - 2010 | Alle

Mercedes CLS C219

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Mercedes CLS automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Mercedes CLS automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Mercedes CLS. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Mercedes CLS.

Mercedes CLS automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Mercedes CLS. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Mercedes CLS. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]