Automatten Mercedes GLS

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Mercedes GLS? Je krijgt een compleet mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mercedes GLS. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Mercedes GLS voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

GLS X167

12/2019 - 2023 | 7-zits

Automatten Mercedes GLS X167

GLS X167

12/2019 - 2023 | 5-zits

Automatten Mercedes GLS X167

GLS X166

2016 - 12/2019 | 7-zits

Automatten Mercedes GLS X166

GLS X166

2016 - 12/2019 | 5-zits

Automatten Mercedes GLS X166

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Materiaalkeuze Mercedes GLS automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Mercedes GLS automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mercedes GLS. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mercedes GLS.

Mercedes GLS automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Mercedes GLS automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Mercedes GLS!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.