Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes R-Klasse

De perfecte automatten voor uw Mercedes R-Klasse vindt u hier. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Mercedes R-Klasse. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Mercedes R-Klasse voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

R-Klasse W251

2005 - 2013 | Lange wielbasis

Mercedes R-Klasse W251

R-Klasse W251

2005 - 2013 | Korte wielbasis

Mercedes R-Klasse W251

Goedkope R-Klasse automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Mercedes R-Klasse automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Mercedes R-Klasse automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde R-Klasse automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Mercedes R-Klasse automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]