Automatten voor Mercedes SL

 • Perfect passende automatten voor je Mercedes SL
 • Complete set met passend bevestigingssysteem
 • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor SL

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SL R232

09/2022 - 2024

Automatten voor Mercedes SL R232

SL R231

2012 - 09/2022

Automatten voor Mercedes SL R231

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder zonder bevestigingen

Automatten voor Mercedes SL R230

SL R230

2001 - 2012 | Bijrijder met bevestigingen

Automatten voor Mercedes SL R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Automatten voor Mercedes SL R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Automatten voor Mercedes SL R107

SL R107

1971 - 1989

Automatten voor Mercedes SL R107

Op maat gemaakte automatten voor je Mercedes SL . Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mercedes SL . Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Mercedes SL .

Materiaalkeuze Mercedes SL automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Mercedes SL automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mercedes SL . Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Mercedes SL .

Mercedes SL automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Mercedes SL automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Mercedes SL !

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.