Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes SL

De perfecte automatten voor uw Mercedes SL vindt u hier. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Mercedes SL . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Mercedes SL verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

SL R231

2012 - heden | Alle

Mercedes SL  R231

SL R230 Facelift

2008 - 2012 | Alle

Mercedes SL  R230 Facelift

SL R230

2001 - 2008 | Alle

Mercedes SL  R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Mercedes SL  R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Mercedes SL  R107

SL R107

1971 - 1989 | Alle

Mercedes SL  R107

Goedkope SL automatten

Er zijn diverse soorten Mercedes SL automatten waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Mercedes SL automatten waarborgt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde SL automatten

De keuze voor Mercedes SL automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]