Automatten voor Mercedes SLK

  • Perfect passende automatten voor je Mercedes SLK
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor SLK

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SLK R172

2011 - 2024

Automatten voor Mercedes SLK R172

SLK R171

2004 - 2011

Automatten voor Mercedes SLK R171

SLK R170

02/2000 - 2004 | Bestuurdersmat met flap

Automatten voor Mercedes SLK R170

SLK R170

02/2000 - 2004 | Bestuurdersmat zonder flap

Automatten voor Mercedes SLK R170

SLK R170

07/1998 - 02/2000

Automatten voor Mercedes SLK R170

SLK R170

1996 - 07/1998

Automatten voor Mercedes SLK R170

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Mercedes SLK? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Mercedes SLK, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Mercedes SLK.

Materiaalkeuze Mercedes SLK automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Mercedes SLK automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mercedes SLK. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mercedes SLK.

Mercedes SLK automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Mercedes SLK automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Mercedes SLK. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.