Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes Sprinter 2

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Mercedes Sprinter 2 ? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Mercedes Sprinter 2 . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Mercedes Sprinter 2 automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Sprinter 2 Stoel met stoel

2000 - 2006 | Stoel met stoel

Mercedes Sprinter 2  Stoel met stoel

Sprinter 2 Stoel met bank

2000 - 2006 | Stoel met bank

Mercedes Sprinter 2  Stoel met bank

Goedkope Sprinter 2 automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Mercedes Sprinter 2 automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Mercedes Sprinter 2 automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Sprinter 2 automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Mercedes Sprinter 2 automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]