Automatten Mercedes Sprinter 4

De perfecte automatten voor je Mercedes Sprinter 4 vind je hier. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Mercedes Sprinter 4. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Mercedes Sprinter 4 verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

Meer dan 6 Mercedes Sprinter 4 modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Mercedes Sprinter 4 model

Sprinter 4

06/2018 - 2020 | Enkele passagiersstoel

Mercedes Sprinter 4 Type 1

Sprinter 4

06/2018 - 2020 | Dubbele passagiersbank

Mercedes Sprinter 4 Type 1

Sprinter 4 Dethleffs Globeline

06/2018 - 2020 | Voor

Mercedes Sprinter 4 Dethleffs Globeline

Sprinter 4 Hymer Tramp S

06/2018 - 2020 | Voor

Mercedes Sprinter 4 Hymer Tramp S

Sprinter 4 Hymer ML-T

06/2018 - 2020 | Voor

Mercedes Sprinter 4 Hymer ML-T

Sprinter 4 Hymer BMC-T

06/2018 - 2020 | Voor

Mercedes Sprinter 4 Hymer BMC-T

Al 7587 tevreden gebruikers

"Matten van hoogwaardige kwaliteit en materiaal. Werdt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling."

Materiaalkeuze Mercedes Sprinter 4 automatten

Voor je Mercedes Sprinter 4 automatten heb je keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mercedes Sprinter 4. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mercedes Sprinter 4.

Mercedes Sprinter 4 automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Mercedes Sprinter 4 automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Mercedes Sprinter 4!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl