Automatten voor Mercedes Vito

 • Perfect passende automatten voor je Mercedes Vito
 • Complete set met passend bevestigingssysteem
 • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Vito

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Vito 447

2019 - 2024 | eVito

Automatten voor Mercedes Vito 447

Vito 447

2014 - 2024

Automatten voor Mercedes Vito 447

Vito 639

2003 - 2014 | Doorlopende mat

Automatten voor Mercedes Vito 639

Vito 639

2003 - 2014 | Voor | Tweedelig

Automatten voor Mercedes Vito 639

Vito CDI

1999 - 2003

Automatten voor Mercedes Vito CDI

Vito 110

1996 - 1999

Automatten voor Mercedes Vito 110

Vito 108

1996 - 1999

Automatten voor Mercedes Vito 108

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Mercedes Vito ? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Mercedes Vito , zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Mercedes Vito .

Materiaalkeuze Mercedes Vito automatten

Voor je Mercedes Vito automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mercedes Vito . Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Mercedes Vito .

Mercedes Vito automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Mercedes Vito . Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Mercedes Vito !

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.