Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes Vito

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Mercedes Vito ? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Mercedes Vito . Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Mercedes Vito verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Vito 447

2014 - heden | Alle

Mercedes Vito  447

Vito 639

2003 - 2014 | Doorlopende mat

Mercedes Vito  639

Vito 639

2003 - 2014 | Twee voormatten

Mercedes Vito  639

Vito CDI

1999 - 2003 | Alle

Mercedes Vito  CDI

Vito 110

1996 - 1999 | Alle

Mercedes Vito  110

Vito 108

1996 - 1999 | Alle

Mercedes Vito  108

Goedkope Vito automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Mercedes Vito automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Mercedes Vito automatten gewaardborgd wordt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Vito automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Mercedes Vito automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]