Automatten voor Mitsubishi Colt

  • Perfect passende automatten voor je Mitsubishi Colt
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Colt

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Colt

2023 - 2024 | Hybrid

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 5

Colt

2008 - 2012 | Zonder stoelverwarming

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Stoelverwarming

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabrio

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5-deurs

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3-deurs

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Colt

1996 -1998

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 2

Colt

1992 - 1996

Automatten voor Mitsubishi Colt Type 1

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Mitsubishi Colt? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Mitsubishi Colt, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Mitsubishi Colt.

Materiaalkeuze Mitsubishi Colt automatten

Voor je Mitsubishi Colt automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mitsubishi Colt. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mitsubishi Colt.

Mitsubishi Colt automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Mitsubishi Colt. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Mitsubishi Colt. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.