Automatten Mitsubishi Colt

Op maat gemaakte automatten voor je Mitsubishi Colt. Je krijgt een compleet mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Mitsubishi Colt, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Mitsubishi Colt.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Colt

2008 - 2012 | Zonder stoelverwarming

Automatten Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Stoelverwarming

Automatten Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabrio

Automatten Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5-deurs

Automatten Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3-deurs

Automatten Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Automatten Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

Colt

1996 -1998

Automatten Mitsubishi Colt Type 2

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Colt

1992 - 1996

Automatten Mitsubishi Colt Type 1

Materiaalkeuze Mitsubishi Colt automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Mitsubishi Colt automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mitsubishi Colt. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Mitsubishi Colt.

Mitsubishi Colt automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Mitsubishi Colt. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Mitsubishi Colt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.