Automatten Mitsubishi Pajero

De perfecte automatten voor je Mitsubishi Pajero vind je hier. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Mitsubishi Pajero. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Mitsubishi Pajero verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

Meer dan 7 Mitsubishi Pajero modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Mitsubishi Pajero model

Pajero Sport

2002 - 2008

Mitsubishi Pajero Sport

Pajero

2006 - 2021 | Lange wielbasis

Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2006 - 2021 | Korte wielbasis

Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2000 - 2006 | Lange wielbasis

Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

2000 - 2006 | Korte wielbasis

Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

1998 - 2000

Mitsubishi Pajero Type 2

Pajero

1991 - 1998

Mitsubishi Pajero Type 1

Materiaalkeuze Mitsubishi Pajero automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Mitsubishi Pajero automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mitsubishi Pajero. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mitsubishi Pajero.

Mitsubishi Pajero automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Mitsubishi Pajero. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Mitsubishi Pajero!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.