Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Micra

De perfecte automatten voor uw Nissan Micra vindt u hier. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Nissan Micra. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Nissan Micra automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Micra Type 5

april 2017 - heden | Alle

Nissan Micra Type 5

Micra Type 4

2013 - april 2017 | Alle

Nissan Micra Type 4

Micra Type 3

2011 - 2013 | Alle

Nissan Micra Type 3

Micra Type 2

2005 - 2009 | Coupé + Cabrio

Nissan Micra Type 2

Micra Type 2

2003 - 2011 | Alle

Nissan Micra Type 2

Micra Type 1

1992 - 2003 | Alle

Nissan Micra Type 1

Goedkope Micra automatten

Er zijn diverse soorten Nissan Micra automatten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Nissan Micra automatten gewaardborgd worden. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Micra automatten

De keuze voor Nissan Micra automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]