Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Micra

De perfecte automatten voor uw Nissan Micra vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Nissan Micra. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Nissan Micra voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Micra Type 5

april 2017 - heden | Alle

Nissan Micra Type 5

Micra Type 4

2013 - april 2017 | Alle

Nissan Micra Type 4

Micra Type 3

2011 - 2013 | Alle

Nissan Micra Type 3

Micra Type 2

2005 - 2009 | Coupé + Cabrio

Nissan Micra Type 2

Micra Type 2

2003 - 2011 | Alle

Nissan Micra Type 2

Micra Type 1

1992 - 2003 | Alle

Nissan Micra Type 1

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Materiaalkeuze Nissan Micra automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Nissan Micra automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Nissan Micra. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest, onze automatten passen perfect in uw Nissan Micra.

Nissan Micra automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor uw Nissan Micra. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Nissan Micra. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]