Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Primastar

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Nissan Primastar? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Nissan Primastar. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Nissan Primastar verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Primastar Dubbeleschuifdeur

2001 - 2014 | Lange Wielbasis

Nissan Primastar Dubbeleschuifdeur

Primastar Dubbelcabine L2

2001 - 2014 | Lange Wielbasis

Nissan Primastar Dubbelcabine L2

Primastar Dubbelcabine L1

2001 - 2014 | Korte Wielbasis

Nissan Primastar Dubbelcabine L1

Primastar Type 1

2001 - 2014 | Cabine-mat

Nissan Primastar Type 1

Goedkope Primastar automatten

Er zijn diverse soorten Nissan Primastar automatten waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Nissan Primastar automatten gewaardborgd wordt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Primastar automatten

Voor Nissan Primastar automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]