Automatten Nissan Primastar

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Nissan Primastar. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Nissan Primastar. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Nissan Primastar automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Primastar

2001 - 2014 | Dubbele Schuifdeur | Voor & achter | Lange Wielbasis

Nissan Primastar Dubbeleschuifdeur

Primastar L2

2001 - 2014 | Dubbele cabine | Voor & achter | Lange wielbasis

Nissan Primastar Dubbelcabine L2

Primastar L1

2001 - 2014 | Dubbele cabine | Voor & achter | Korte Wielbasis

Nissan Primastar Dubbelcabine L1

Primastar

2001 - 2014 | Voor

Nissan Primastar Type 1

Al 8660 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Materiaalkeuze Nissan Primastar automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Nissan Primastar automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Nissan Primastar. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Nissan Primastar.

Nissan Primastar automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Nissan Primastar. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Nissan Primastar. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.