Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Leaf

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Nissan Leaf. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Nissan Leaf. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Nissan Leaf voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Leaf Type 3

jan 2018 - heden | Alle

Nissan Leaf Type 3

Leaf Type 2

2012 - jan 2018 | Comfort-pack

Nissan Leaf Type 2

Leaf Type 1

2011 - jan 2018 | Alle

Nissan Leaf Type 1

Goedkope Leaf automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Nissan Leaf automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Nissan Leaf automatten gewaardborgd worden. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Leaf automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Nissan Leaf automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]