Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Murano

De perfecte automatten voor uw Nissan Murano vindt u hier. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Nissan Murano. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Nissan Murano voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Murano Type 1

2005 - 2008 | Alle

Nissan Murano Type 1

Goedkope Murano automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Nissan Murano automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Nissan Murano automatten waarborgt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Murano automatten

Voor Nissan Murano automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]