Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Pathfinder

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Nissan Pathfinder ? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Nissan Pathfinder . Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Nissan Pathfinder verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Pathfinder Type 2

2005 - 2013 | Alle

Nissan Pathfinder  Type 2

Pathfinder Type 1

2000 - 2005 | Alle

Nissan Pathfinder  Type 1

Goedkope Pathfinder automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Nissan Pathfinder automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Nissan Pathfinder automatten waarborgt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Pathfinder automatten

Voor Nissan Pathfinder automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]