Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Qashqai

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Nissan Qashqai. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Nissan Qashqai. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Nissan Qashqai voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Qashqai Type 4

sep 2017 - heden | Alle

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai Type 3

2014 - sep 2017 | Alle

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai Type 2

2010 - 2014 | Qashqai+2

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai Type 2

2010 - 2014 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai Type 1

2008 - 2010 | Qashqai+2

Nissan Qashqai Type 1

Qashqai Type 1

2007 - 2010 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 1

Goedkope Qashqai automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Nissan Qashqai automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Nissan Qashqai automatten waarborgt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Qashqai automatten

De keuze voor Nissan Qashqai automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]