Automatten Nissan Qashqai

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Nissan Qashqai. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Nissan Qashqai. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Nissan Qashqai voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Qashqai

06/2021 - 2022 | J12

Automatten Nissan Qashqai Type 5

Qashqai

09/2017 - 06/2021 | J11

Automatten Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017 | J11

Automatten Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | J10 | Qashqai+2

Automatten Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2010 - 2014 | J10 | 5-zits

Automatten Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2008 - 2010 | J10 | Qashqai+2

Automatten Nissan Qashqai Type 1

Qashqai

2007 - 2010 | J10 | 5-zits

Automatten Nissan Qashqai Type 1

Materiaalkeuze Nissan Qashqai automatten

Voor je Nissan Qashqai automatten heb je keuze uit diverse materialen. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Nissan Qashqai. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Nissan Qashqai. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Nissan Qashqai!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.