Automatten Nissan Qashqai

Op maat gemaakte automatten voor je Nissan Qashqai. Je krijgt een compleet mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Nissan Qashqai. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Nissan Qashqai voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Qashqai

06/2021 - 2022 | J12

Automatten Nissan Qashqai Type 5

Qashqai

09/2017 - 06/2021 | J11

Automatten Nissan Qashqai Type 4

Qashqai

2014 - 09/2017 | J11

Automatten Nissan Qashqai Type 3

Qashqai

2010 - 2014 | J10 | Qashqai+2

Automatten Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2010 - 2014 | J10 | 5-zits

Automatten Nissan Qashqai Type 2

Qashqai

2008 - 2010 | J10 | Qashqai+2

Automatten Nissan Qashqai Type 1

Qashqai

2007 - 2010 | J10 | 5-zits

Automatten Nissan Qashqai Type 1

Materiaalkeuze Nissan Qashqai automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Nissan Qashqai automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Nissan Qashqai. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Nissan Qashqai automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Nissan Qashqai. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.