Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan Qashqai

De perfecte automatten voor uw Nissan Qashqai vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Nissan Qashqai. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Nissan Qashqai verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Qashqai Type 4

sep 2017 - heden | Alle

Nissan Qashqai Type 4

Qashqai Type 3

2014 - sep 2017 | Alle

Nissan Qashqai Type 3

Qashqai Type 2

2010 - 2014 | Qashqai+2

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai Type 2

2010 - 2014 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 2

Qashqai Type 1

2008 - 2010 | Qashqai+2

Nissan Qashqai Type 1

Qashqai Type 1

2007 - 2010 | 5-zits

Nissan Qashqai Type 1

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Materiaalkeuze Nissan Qashqai automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Nissan Qashqai automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Nissan Qashqai. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Nissan Qashqai automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Nissan Qashqai!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]