Automatten voor Nissan X-Trail

 • Perfect passende automatten voor je Nissan X-Trail
 • Complete set met passend bevestigingssysteem
 • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor X-Trail

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

X-Trail T33

10/2022 - 2023 | 5-zits

Automatten voor Nissan X-Trail Type 5

X-Trail

09/2017 - 10/2022 | 7-zits

Automatten voor Nissan X-Trail Type 4

X-Trail

09/2017 - 10/2022 | 5-zits

Automatten voor Nissan X-Trail Type 4

X-Trail

2014 - 09/2017 | 7-zits

Automatten voor Nissan X-Trail Type 3

X-Trail

2014 - 09/2017 | 5-zits

Automatten voor Nissan X-Trail Type 3

X-Trail

2007 - 2014

Automatten voor Nissan X-Trail Type 2

X-Trail

2001 - 2007

Automatten voor Nissan X-Trail Type 1

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Nissan X-Trail ? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Nissan X-Trail . Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Nissan X-Trail .

Materiaalkeuze Nissan X-Trail automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Nissan X-Trail automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Nissan X-Trail . Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Nissan X-Trail .

Nissan X-Trail automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Nissan X-Trail . Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Nissan X-Trail . Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.