Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Nissan X-Trail

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Nissan X-Trail ? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Nissan X-Trail . Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Nissan X-Trail verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

X-Trail Type 4

sep 2017 - heden | Alle

Nissan X-Trail  Type 4

X-Trail Type 3

2014 - sep 2017 | Alle

Nissan X-Trail  Type 3

X-Trail Type 2

2007 - 2014 | Alle

Nissan X-Trail  Type 2

X-Trail Type 1

2001 - 2007 | Alle

Nissan X-Trail  Type 1

Goedkope X-Trail automatten

Er zijn diverse soorten Nissan X-Trail automatten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Nissan X-Trail automatten gewaardborgd worden. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde X-Trail automatten

Voor Nissan X-Trail automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]