Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Opel Astra

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Opel Astra. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Opel Astra. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Opel Astra verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Astra K

2016 - heden | Stationwagon

Opel Astra K

Astra K

2015 - heden | 5-drs

Opel Astra K

Astra J

2010 - 2016 | Stationwagon

Opel Astra J

Astra J

2009 - 2015 | 3/5-drs

Opel Astra J

Astra H

2006 - 2011 | TwinTop Cabrio

Opel Astra H

Astra H

2004 - 2009 | Stationwagon

Opel Astra H

Astra H

2004 - 2009 | 3/5-drs

Opel Astra H

Al 7071 tevreden gebruikers

"Levering op afspraak succesvol verlopen"

Astra G

2000 - 2006 | Coupé

Opel Astra G

Astra G

2000 - 2006 | Cabrio

Opel Astra G

Astra G

1998 - 2004 | Stationwagon

Opel Astra G

Astra G

1998 - 2004 | 3/5-drs

Opel Astra G

Astra F

1993 - 2000 | Cabrio

Opel Astra F

Astra F

1991 - 1998 | Stationwagon

Opel Astra F

Astra F

1991 - 1998 | 3/5-drs

Opel Astra F

Materiaalkeuze Opel Astra automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Opel Astra automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Opel Astra. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Opel Astra.

Opel Astra automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor uw Opel Astra. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Opel Astra!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]