Automatten Opel Astra

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Opel Astra? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Opel Astra. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Opel Astra voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Astra L

2022 - 2022 | Hatchback

Automatten Opel Astra L

Astra K

2015 - 2022 | Station

Automatten Opel Astra K

Astra K

2015 - 2022 | 5-deurs

Automatten Opel Astra K

Astra J

2010 - 2016 | Station

Automatten Opel Astra J

Astra J

2009 - 2015 | 3/5-deurs

Automatten Opel Astra J

Astra H

2006 - 2011 | TwinTop Cabrio

Automatten Opel Astra H

Astra H

2004 - 2009 | Station

Automatten Opel Astra H

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Astra H

2004 - 2009 | 3/5-deurs

Automatten Opel Astra H

Astra G

2000 - 2006 | Coupé

Automatten Opel Astra G

Astra G

2000 - 2006 | Cabrio

Automatten Opel Astra G

Astra G

1998 - 2004 | Station

Automatten Opel Astra G

Astra G

1998 - 2004 | 3/5-deurs

Automatten Opel Astra G

Astra F

1993 - 2000 | Cabrio

Automatten Opel Astra F

Astra F

1991 - 1998 | Station

Automatten Opel Astra F

Astra F

1991 - 1998 | 3/5-deurs

Automatten Opel Astra F

Materiaalkeuze Opel Astra automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Opel Astra automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Astra. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Opel Astra.

Opel Astra automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Opel Astra automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Opel Astra!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.