Automatten Opel Corsa

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Opel Corsa? Je krijgt bij ons een compleet mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Corsa. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Als je kiest voor Opel Corsa automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Corsa F

03/2020 - 2023 | Electric

Automatten Opel Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2023

Automatten Opel Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Automatten Opel Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Automatten Opel Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Automatten Opel Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Automatten Opel Corsa C

Corsa B

1993 - 2000

Automatten Opel Corsa B

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Corsa A

1982 - 1993

Automatten Opel Corsa A

Materiaalkeuze Opel Corsa automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Opel Corsa automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Corsa. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Opel Corsa.

Opel Corsa automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Opel Corsa automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Opel Corsa. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.