Automatten voor Opel Corsa

  • Perfect passende automatten voor je Opel Corsa
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Corsa

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Corsa F

03/2020 - 2023 | Electric

Automatten voor Opel Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2023

Automatten voor Opel Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Automatten voor Opel Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Automatten voor Opel Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Automatten voor Opel Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Automatten voor Opel Corsa C

Corsa B

1993 - 2000

Automatten voor Opel Corsa B

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Corsa A

1982 - 1993

Automatten voor Opel Corsa A

Op maat gemaakte automatten voor je Opel Corsa. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Corsa. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Opel Corsa voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Opel Corsa automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Opel Corsa automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Corsa. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Opel Corsa.

Opel Corsa automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Opel Corsa. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Opel Corsa!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.