Automatten voor Opel Corsa

  • Perfect passende automatten voor je Opel Corsa
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Corsa

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Corsa F

03/2020 - 2024 | Electric

Automatten voor Opel Corsa F

Corsa F

2024 - 2024 | MHEV

Automatten voor Opel Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2024

Automatten voor Opel Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Automatten voor Opel Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Automatten voor Opel Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Automatten voor Opel Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Automatten voor Opel Corsa C

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Corsa B

1993 - 2000

Automatten voor Opel Corsa B

Corsa A

1982 - 1993

Automatten voor Opel Corsa A

Op maat gemaakte automatten voor je Opel Corsa. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Corsa. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Opel Corsa voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Opel Corsa automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Opel Corsa automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Corsa. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Opel Corsa.

Opel Corsa automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Opel Corsa. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Opel Corsa!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.