Automatten Opel Corsa

De perfecte automatten voor je Opel Corsa vind je hier. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Corsa. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Opel Corsa verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Corsa F

03/2020 - 2022 | Electric

Automatten Opel Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2022

Automatten Opel Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Automatten Opel Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Automatten Opel Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Automatten Opel Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Automatten Opel Corsa C

Corsa B

1993 - 2000

Automatten Opel Corsa B

Al 8909 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Corsa A

1982 - 1993

Automatten Opel Corsa A

Materiaalkeuze Opel Corsa automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Opel Corsa automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Corsa. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Opel Corsa.

Opel Corsa automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Opel Corsa automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Opel Corsa!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.