Automatten voor Opel Insignia

  • Perfect passende automatten voor je Opel Insignia
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Insignia

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Insignia

10/2020 - 2024 | Sports Tourer

Automatten voor Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2024 | Grand Sport

Automatten voor Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Automatten voor Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Automatten voor Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Station

Automatten voor Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Automatten voor Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Station

Automatten voor Opel Insignia Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Automatten voor Opel Insignia Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Opel Insignia? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Opel Insignia. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Opel Insignia.

Materiaalkeuze Opel Insignia automatten

Voor je Opel Insignia automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Insignia. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Opel Insignia.

Opel Insignia automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Opel Insignia. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Opel Insignia!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.