Automatten voor Opel Insignia

  • Perfect passende automatten voor je Opel Insignia
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Insignia

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Insignia

10/2020 - 2023 | Sports Tourer

Automatten voor Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2023 | Grand Sport

Automatten voor Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Automatten voor Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Automatten voor Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Station

Automatten voor Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Automatten voor Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Station

Automatten voor Opel Insignia Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Automatten voor Opel Insignia Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Opel Insignia. Je krijgt een compleet mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Opel Insignia. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Opel Insignia voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Opel Insignia automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Opel Insignia automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Insignia. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Opel Insignia.

Opel Insignia automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Opel Insignia. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Opel Insignia!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.