Automatten Opel Insignia

De perfecte automatten voor je Opel Insignia vind je hier. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Opel Insignia. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Opel Insignia automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 8 Opel Insignia modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Opel Insignia model

Insignia

10/2020 - 2021 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2021 | Grand Sport

Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Station

Opel Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Station

Opel Insignia Type 1

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Opel Insignia Type 1

Materiaalkeuze Opel Insignia automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Opel Insignia automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Opel Insignia. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Opel Insignia.

Opel Insignia automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Opel Insignia. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Opel Insignia!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.