Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Opel Combo

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Opel Combo. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Opel Combo. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Opel Combo voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Combo E Tour

nov 2018 - heden | Variabele stoelen | 7 zits

Opel Combo E

Combo E Tour

nov 2018 - heden | Vaste stoelen | 7 zits

Opel Combo E

Combo E Tour

nov 2018 - heden | Variabele stoelen | 5 zits

Opel Combo E

Combo E Tour

nov 2018 - heden | Vaste stoelen | 5 zits

Opel Combo E

Combo E

november 2018 - heden | Cargo

Opel Combo E

Combo D

2012 - november 2018 | Tour

Opel Combo D

Combo D

2012 - november 2018 | Cargo

Opel Combo D

Al 7123 tevreden gebruikers

"Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen.Communicatie is snel en accuraat"

Combo C

2001 - 2012 | Cargo

Opel Combo C

Combo B

1993 - 2001 | Cargo

Opel Combo B

Materiaalkeuze Opel Combo automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Opel Combo automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Opel Combo. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Opel Combo.

Opel Combo automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Opel Combo automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Opel Combo. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl