Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Peugeot 207

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Peugeot 207? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Peugeot 207. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Peugeot 207 verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

207 Type 1

2006 - 2012 | Stationwagon

Peugeot 207 Type 1

207 Type 1

2006 - 2012 | 3/5-drs

Peugeot 207 Type 1

Goedkope 207 automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Peugeot 207 automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Peugeot 207 automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde 207 automatten

De keuze voor Peugeot 207 automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]