Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Peugeot 407

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Peugeot 407. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Peugeot 407. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u kiest voor Peugeot 407 automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

407 Type 1

2005 - 2011 | Coupé

Peugeot 407 Type 1

407 Type 1

2004 - 2010 | Stationwagon

Peugeot 407 Type 1

407 Type 1

2004 - 2010 | Sedan

Peugeot 407 Type 1

Goedkope 407 automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Peugeot 407 automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Peugeot 407 automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde 407 automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Peugeot 407 automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]