Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Peugeot Boxer

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Peugeot Boxer ? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Peugeot Boxer . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u kiest voor Peugeot Boxer automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Boxer Type 3

2014 - heden | Stoel - bank

Peugeot Boxer   Type 3

Boxer Type 3

2014 - heden | Stoel - stoel

Peugeot Boxer   Type 3

Boxer Type 2

2006 - 2014 | Cabinemat

Peugeot Boxer   Type 2

Boxer Type 1

1994 - 2006 | Alle

Peugeot Boxer   Type 1

Boxer Camper type 3

2014 - heden | Alle

Peugeot Boxer   Camper type 3

Boxer Camper type 2

2006 - 2014 | Alle

Peugeot Boxer   Camper type 2

Boxer Camper type 1

2002 - 2006 | Alle

Peugeot Boxer   Camper type 1

Goedkope Boxer automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Peugeot Boxer automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Peugeot Boxer automatten gewaardborgd worden. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Boxer automatten

Voor Peugeot Boxer automatten bent u op de juiste plaats. Onze automatten zijn van uitstekende kwaliteit en passen altijd in uw auto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]