Automatten Porsche Panamera

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Porsche Panamera? Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Porsche Panamera. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Porsche Panamera verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Panamera 971

2017 - 2021 | Sport Turismo (E-Hybrid)

Porsche Panamera 971

Panamera 971

2016 - 2021 | Executive (E-Hybrid)

Porsche Panamera 971

Panamera 971

2016 - 2021 | Sedan (E-Hybrid)

Porsche Panamera 971

Panamera 970

2013 - 2016 | Facelift

Porsche Panamera 970 Facelift

Panamera 970

2009 - 2013

Porsche Panamera 970

Al 8660 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Materiaalkeuze Porsche Panamera automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Porsche Panamera automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Porsche Panamera. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Porsche Panamera.

Porsche Panamera automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Porsche Panamera automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Porsche Panamera!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.