Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Clio

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Renault Clio? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Renault Clio. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Renault Clio verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Clio

juni 2019 - heden | 5 deurs, hatchback

Renault Clio Type 6

Clio

2016 - heden | Estate

Renault Clio Type 5

Clio

2016 - juni 2019 | 3/5-drs

Renault Clio Type 5

Clio

2012 - 2016 | Estate

Renault Clio Type 4

Clio

2012 - 2016 | 3/5-drs

Renault Clio Type 4

Clio

2005 - 2012 | Estate

Renault Clio Type 3

Clio

2005 - 2012 | 3/5-drs

Renault Clio Type 3

Al 7134 tevreden gebruikers

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

Clio

1998 - 2005 | Alle

Renault Clio Type 2

Clio

1990 - 1998 | Alle

Renault Clio Type 1

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Renault Clio automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Renault Clio. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Renault Clio. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Renault Clio!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl