Automatten Renault Clio

De perfecte automatten voor je Renault Clio vind je hier. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Renault Clio. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Renault Clio verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Clio 5

2020 - 2022 | E-Tech Hybrid

Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2022 | Bi-Fuel (LPG)

Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2022

Renault Clio Type 6

Clio 4

2016 - 2019 | Estate

Renault Clio Type 5

Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5-deurs

Renault Clio Type 5

Clio 4

2012 - 2016 | Estate

Renault Clio Type 4

Clio 4

2012 - 2016 | 3/5-deurs

Renault Clio Type 4

Al 8855 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Clio 3

2005 - 2012 | Estate

Renault Clio Type 3

Clio 3

2005 - 2012 | 3/5-deurs

Renault Clio Type 3

Clio 2

1998 - 2005

Renault Clio Type 2

Clio 1

1990 - 1998

Renault Clio Type 1

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

Voor je Renault Clio automatten heb je keuze uit diverse materialen. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Clio. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Renault Clio. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Renault Clio!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.