Automatten Renault Clio

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Renault Clio? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Renault Clio. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Renault Clio verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Clio 5

2020 - 2022 | E-Tech Hybrid

Automatten Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2022 | Bi-Fuel (LPG)

Automatten Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2022

Automatten Renault Clio Type 6

Clio 4

2016 - 2019 | Estate

Automatten Renault Clio Type 5

Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5-deurs

Automatten Renault Clio Type 5

Clio 4

2012 - 2016 | Estate

Automatten Renault Clio Type 4

Clio 4

2012 - 2016 | 3/5-deurs

Automatten Renault Clio Type 4

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Clio 3

2005 - 2012 | Estate

Automatten Renault Clio Type 3

Clio 3

2005 - 2012 | 3/5-deurs

Automatten Renault Clio Type 3

Clio 2

1998 - 2005

Automatten Renault Clio Type 2

Clio 1

1990 - 1998

Automatten Renault Clio Type 1

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Renault Clio automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Clio. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Renault Clio. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Renault Clio!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.