Automatten voor Renault Clio

  • Perfect passende automatten voor je Renault Clio
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Clio

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Clio 5

2020 - 2024 | E-Tech Hybrid

Automatten voor Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2024 | Bi-Fuel (LPG)

Automatten voor Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2024

Automatten voor Renault Clio Type 6

Clio 4

2016 - 2019 | Estate

Automatten voor Renault Clio Type 5

Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5-deurs

Automatten voor Renault Clio Type 5

Clio 4

2012 - 2016 | Estate

Automatten voor Renault Clio Type 4

Clio 4

2012 - 2016 | 3/5-deurs

Automatten voor Renault Clio Type 4

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Clio 3

2005 - 2012 | Estate

Automatten voor Renault Clio Type 3

Clio 3

2005 - 2012 | 3/5-deurs

Automatten voor Renault Clio Type 3

Clio 2

1998 - 2005

Automatten voor Renault Clio Type 2

Clio 1

1990 - 1998

Automatten voor Renault Clio Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Renault Clio? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Renault Clio. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Renault Clio voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Renault Clio automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Clio. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Renault Clio. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Renault Clio. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.