Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Clio

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Renault Clio. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Renault Clio. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Renault Clio verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Clio Type 5

2016 - heden | Estate

Renault Clio Type 5

Clio Type 5

2016 - heden | 3/5-drs

Renault Clio Type 5

Clio Type 4

2012 - 2016 | Estate

Renault Clio Type 4

Clio Type 4

2012 - 2016 | 3/5-drs

Renault Clio Type 4

Clio Type 3

2005 - 2012 | Estate

Renault Clio Type 3

Clio Type 3

2005 - 2012 | 3/5-drs

Renault Clio Type 3

Clio Type 2

1998 - 2005 | Alle

Renault Clio Type 2

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Clio Type 1

1990 - 1998 | Alle

Renault Clio Type 1

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Renault Clio automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Renault Clio. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Renault Clio automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Renault Clio!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]