Automatten voor Renault Clio

  • Perfect passende automatten voor je Renault Clio
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Clio

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Clio 5

2020 - 2024 | E-Tech Hybrid

Automatten voor Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2024 | Bi-Fuel (LPG)

Automatten voor Renault Clio Type 6

Clio 5

06/2019 - 2024

Automatten voor Renault Clio Type 6

Clio 4

2016 - 2019 | Estate

Automatten voor Renault Clio Type 5

Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5-deurs

Automatten voor Renault Clio Type 5

Clio 4

2012 - 2016 | Estate

Automatten voor Renault Clio Type 4

Clio 4

2012 - 2016 | 3/5-deurs

Automatten voor Renault Clio Type 4

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Clio 3

2005 - 2012 | Estate

Automatten voor Renault Clio Type 3

Clio 3

2005 - 2012 | 3/5-deurs

Automatten voor Renault Clio Type 3

Clio 2

1998 - 2005

Automatten voor Renault Clio Type 2

Clio 1

1990 - 1998

Automatten voor Renault Clio Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Renault Clio. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Renault Clio. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Renault Clio.

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Renault Clio automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Clio. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Renault Clio. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Renault Clio!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.