Automatten Renault Clio

De perfecte automatten voor je Renault Clio vind je hier. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Renault Clio. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor Renault Clio automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten Clio 5

2020 - 2022 | E-Tech Hybrid

Automatten Renault Clio Type 6

Automatten Clio 5

06/2019 - 2022 | Bi-Fuel (LPG)

Automatten Renault Clio Type 6

Automatten Clio 5

06/2019 - 2022

Automatten Renault Clio Type 6

Automatten Clio 4

2016 - 2019 | Estate

Automatten Renault Clio Type 5

Automatten Clio 4

2016 - 06/2019 | 3/5-deurs

Automatten Renault Clio Type 5

Automatten Clio 4

2012 - 2016 | Estate

Automatten Renault Clio Type 4

Automatten Clio 4

2012 - 2016 | 3/5-deurs

Automatten Renault Clio Type 4

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Automatten Clio 3

2005 - 2012 | Estate

Automatten Renault Clio Type 3

Automatten Clio 3

2005 - 2012 | 3/5-deurs

Automatten Renault Clio Type 3

Automatten Clio 2

1998 - 2005

Automatten Renault Clio Type 2

Automatten Clio 1

1990 - 1998

Automatten Renault Clio Type 1

Materiaalkeuze Renault Clio automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Renault Clio automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Clio. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Renault Clio.

Renault Clio automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Renault Clio. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Renault Clio!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.