Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Clio

De perfecte automatten voor uw Renault Clio vindt u hier. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Renault Clio. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Renault Clio verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Clio Type 5

2016 - heden | Estate

Renault Clio Type 5

Clio Type 5

2016 - heden | 3/5-drs

Renault Clio Type 5

Clio Type 4

2012 - 2016 | Estate

Renault Clio Type 4

Clio Type 4

2012 - 2016 | 3/5-drs

Renault Clio Type 4

Clio Type 3

2005 - 2012 | Estate

Renault Clio Type 3

Clio Type 3

2005 - 2012 | 3/5-drs

Renault Clio Type 3

Clio Type 2

1998 - 2005 | Alle

Renault Clio Type 2

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Clio Type 1

1990 - 1998 | Alle

Renault Clio Type 1

Goedkope Clio automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Renault Clio automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Renault Clio automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Clio automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Renault Clio automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]