Automatten Renault Scenic

De perfecte automatten voor je Renault Scenic vind je hier. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Renault Scenic. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Renault Scenic verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Scenic

12/2016 - 2021 | Grand | Met opberglades

Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic

12/2016 - 2021 | Grand | Geen opberglades

Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic

12/2016 - 2021 | Met opberglades

Renault Scenic Type 4

Scenic

12/2016 - 2021 | Geen opberglades

Renault Scenic Type 4

Scenic

2009 - 2017 | Grand Scenic

Renault Scenic Type 3

Scenic

2009 - 2016

Renault Scenic Type 3

Scenic

2003 - 2009

Renault Scenic Type 2

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Scenic

1996 - 2003

Renault Scenic Type 1

Materiaalkeuze Renault Scenic automatten

Voor je Renault Scenic automatten heb je keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Scenic. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Renault Scenic.

Renault Scenic automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Renault Scenic automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Renault Scenic!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.