Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Scenic

De perfecte automatten voor uw Renault Scenic vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Renault Scenic. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Renault Scenic voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Scenic Type 4 Grand

2017 - heden | Met opberglades

Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic Type 4 Grand

2017 - heden | Geen opberglades

Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic Type 4

eind 2016 - heden | Met opberglades

Renault Scenic Type 4

Scenic Type 4

eind 2016 - heden | Geen opberglades

Renault Scenic Type 4

Scenic Type 3

2009 - 2017 | Grand Scenic

Renault Scenic Type 3

Scenic Type 3

2009 - 2016 | Alle

Renault Scenic Type 3

Scenic Type 2

2003 - 2009 | Alle

Renault Scenic Type 2

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Scenic Type 1

1996 - 2003 | Alle

Renault Scenic Type 1

Materiaalkeuze Renault Scenic automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Renault Scenic automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Renault Scenic. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Renault Scenic.

Renault Scenic automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Renault Scenic automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Renault Scenic. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]