Automatten Renault Scenic

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Renault Scenic. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Renault Scenic. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Renault Scenic automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Grand | Met opberglades

Automatten Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Grand | Geen opberglades

Automatten Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Met opberglades

Automatten Renault Scenic Type 4

Scenic 4

12/2016 - 2022 | Geen opberglades

Automatten Renault Scenic Type 4

Scenic 3

2009 - 2017 | Grand Scenic

Automatten Renault Scenic Type 3

Scenic 3

2009 - 2016

Automatten Renault Scenic Type 3

Scenic 2

2003 - 2009

Automatten Renault Scenic Type 2

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Scenic 1

1996 - 2003

Automatten Renault Scenic Type 1

Materiaalkeuze Renault Scenic automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Renault Scenic automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Scenic. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Renault Scenic.

Renault Scenic automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Renault Scenic automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Renault Scenic!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.