Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Scenic

De perfecte automatten voor uw Renault Scenic vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Renault Scenic. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Renault Scenic verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Scenic Type 4 Grand

2017 - heden | Met opberglades

Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic Type 4 Grand

2017 - heden | Geen opberglades

Renault Scenic Type 4 Grand

Scenic Type 4

eind 2016 - heden | Met opberglades

Renault Scenic Type 4

Scenic Type 4

eind 2016 - heden | Geen opberglades

Renault Scenic Type 4

Scenic Type 3

2009 - 2017 | Grand Scenic

Renault Scenic Type 3

Scenic Type 3

2009 - 2016 | Alle

Renault Scenic Type 3

Scenic Type 2

2003 - 2009 | Alle

Renault Scenic Type 2

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Scenic Type 1

1996 - 2003 | Alle

Renault Scenic Type 1

Goedkope Scenic automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Renault Scenic automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Renault Scenic automatten waarborgt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Scenic automatten

De keuze voor Renault Scenic automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]