Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Trafic

De perfecte automatten voor uw Renault Trafic vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Renault Trafic . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Renault Trafic verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Trafic

2014 - heden | Dubbeleschuifdeur

Renault Trafic  Dubbeleschuifdeur

Trafic L2

2014 - heden | Dubbelcabine |Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L2

Trafic

2014 - heden | Cabinemat

Renault Trafic  Type 2

Trafic

2001 - 2014 | Dubbele Schuifdeur | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbeleschuifdeur

Trafic L2

2001 - 2014 | Dubbelcabine |Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L2

Trafic L1

2001 - 2014 | Dubbelcabine |Korte Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L1

Trafic

2001 - 2014 | Cabinemat

Renault Trafic  Type 1

Materiaalkeuze Renault Trafic automatten

Voor uw Renault Trafic automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Renault Trafic . Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Renault Trafic .

Renault Trafic automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Renault Trafic . Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Renault Trafic . Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl