Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Trafic

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Renault Trafic . U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Renault Trafic . Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor Renault Trafic automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Trafic Dubbeleschuifdeur

2014 - heden | Alle

Renault Trafic  Dubbeleschuifdeur

Trafic Dubbelcabine L2

2014 - heden | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L2

Trafic Type 2

2014 - heden | Cabinemat

Renault Trafic  Type 2

Trafic Dubbeleschuifdeur

2001 - 2014 | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbeleschuifdeur

Trafic Dubbelcabine L2

2001 - 2014 | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L2

Trafic Dubbelcabine L1

2001 - 2014 | Korte Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L1

Trafic Type 1

2001 - 2014 | Cabinemat

Renault Trafic  Type 1

Materiaalkeuze Renault Trafic automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Renault Trafic automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Renault Trafic . Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest, onze automatten passen perfect in uw Renault Trafic .

Renault Trafic automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Renault Trafic automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Renault Trafic !

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]