Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Trafic

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Renault Trafic ? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Renault Trafic . Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Renault Trafic voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Trafic Dubbeleschuifdeur

2014 - heden | Alle

Renault Trafic  Dubbeleschuifdeur

Trafic Dubbelcabine L2

2014 - heden | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L2

Trafic Type 2

2014 - heden | Cabinemat

Renault Trafic  Type 2

Trafic Dubbeleschuifdeur

2001 - 2014 | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbeleschuifdeur

Trafic Dubbelcabine L2

2001 - 2014 | Lange Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L2

Trafic Dubbelcabine L1

2001 - 2014 | Korte Wielbasis

Renault Trafic  Dubbelcabine L1

Trafic Type 1

2001 - 2014 | Cabinemat

Renault Trafic  Type 1

Goedkope Trafic automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Renault Trafic automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Renault Trafic automatten waarborgt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Trafic automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Renault Trafic automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]