Automatten Skoda Superb

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Skoda Superb? Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Skoda Superb. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Skoda Superb automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Superb

01/2020- 2021 | Combi | iV

Skoda Superb Type 5

Superb

01/2020 - 2021 | Hatchback | iV

Skoda Superb Type 5

Superb

09/2019 - 2021 | Combi

Skoda Superb Type 4

Superb

09/2019 - 2021 | Hatchback

Skoda Superb Type 4

Superb

2015 - 09/2019 | Combi

Skoda Superb Type 3

Superb

2015 - 09/2019 | Hatchback

Skoda Superb Type 3

Superb

2010 - 2015 | Elektrisch verstelbare stoelen

Skoda Superb Type 2

Al 8660 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Superb

2010 - 2015 | Handmatig verstelbare stoelen

Skoda Superb Type 2

Superb

2008 - 2015 | Elektrisch verstelbare stoelen

Skoda Superb Type 2

Superb

2008 - 2015 | Handmatig verstelbare stoelen

Skoda Superb Type 2

Superb

2001 - 2008

Skoda Superb Type 1

Materiaalkeuze Skoda Superb automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Skoda Superb automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Skoda Superb. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Skoda Superb.

Skoda Superb automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Skoda Superb automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Skoda Superb!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.