Automatten Skoda Superb

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Skoda Superb? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Skoda Superb. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Skoda Superb voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Superb

01/2020- 2022 | Combi | iV

Automatten Skoda Superb Type 5

Superb

01/2020 - 2022 | Hatchback | iV

Automatten Skoda Superb Type 5

Superb

09/2019 - 2022 | Combi

Automatten Skoda Superb Type 4

Superb

09/2019 - 2022 | Hatchback

Automatten Skoda Superb Type 4

Superb

2015 - 09/2019 | Combi

Automatten Skoda Superb Type 3

Superb

2015 - 09/2019 | Hatchback

Automatten Skoda Superb Type 3

Superb

2010 - 2015 | Elektrisch verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Superb

2010 - 2015 | Handmatig verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Superb

2008 - 2015 | Elektrisch verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Superb

2008 - 2015 | Handmatig verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Superb

2001 - 2008

Automatten Skoda Superb Type 1

Materiaalkeuze Skoda Superb automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Skoda Superb automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Skoda Superb. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Skoda Superb.

Skoda Superb automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Skoda Superb. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Skoda Superb. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.