Automatten Skoda Superb

De perfecte automatten voor je Skoda Superb vind je hier. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Skoda Superb. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Skoda Superb automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Superb

01/2020- 2022 | Combi | iV

Automatten Skoda Superb Type 5

Superb

01/2020 - 2022 | Hatchback | iV

Automatten Skoda Superb Type 5

Superb

09/2019 - 2022 | Combi

Automatten Skoda Superb Type 4

Superb

09/2019 - 2022 | Hatchback

Automatten Skoda Superb Type 4

Superb

2015 - 09/2019 | Combi

Automatten Skoda Superb Type 3

Superb

2015 - 09/2019 | Hatchback

Automatten Skoda Superb Type 3

Superb

2010 - 2015 | Elektrisch verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Superb

2010 - 2015 | Handmatig verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Superb

2008 - 2015 | Elektrisch verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Superb

2008 - 2015 | Handmatig verstelbare stoelen

Automatten Skoda Superb Type 2

Superb

2001 - 2008

Automatten Skoda Superb Type 1

Materiaalkeuze Skoda Superb automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Skoda Superb automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Skoda Superb. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Skoda Superb.

Skoda Superb automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Skoda Superb. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Skoda Superb. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.