Automatten voor Skoda Fabia

 • Perfect passende automatten voor je Skoda Fabia
 • Complete set met passend bevestigingssysteem
 • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Fabia

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Fabia 4

11/2021 - 2024 | Hatchback

Automatten voor Skoda Fabia Type 4

Fabia 3

2015 - 11/2021 | Combi

Automatten voor Skoda Fabia Type 3

Fabia 3

2014 - 11/2021 | Hatchback

Automatten voor Skoda Fabia Type 3

Fabia 2

2007 - 2015 | Combi

Automatten voor Skoda Fabia Type 2

Fabia 2

2007 - 2014 | Hatchback

Automatten voor Skoda Fabia Type 2

Fabia 1

2000 - 2007 | Sedan

Automatten voor Skoda Fabia Type 1

Fabia 1

2000 - 2007 | Combi

Automatten voor Skoda Fabia Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Fabia 1

1999 - 2007 | Hatchback

Automatten voor Skoda Fabia Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Skoda Fabia . Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Skoda Fabia . Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Skoda Fabia .

Materiaalkeuze Skoda Fabia automatten

Voor je Skoda Fabia automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Skoda Fabia . Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Skoda Fabia .

Skoda Fabia automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Skoda Fabia automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Skoda Fabia . Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.