Automatten voor Subaru

  • Perfect passende automatten voor je Subaru
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Subaru

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Subaru BRZ

2012 - 2023

Automatten voor Subaru BRZ.

Subaru Forester

6 modellen

Automatten voor Forester Type 6

Subaru Impreza

5 modellen

Automatten voor Impreza Type 4

Subaru Jumbo

1986 - 1992

Automatten voor Subaru Jumbo.

Subaru Justy

3 modellen

Automatten voor Justy Type 3

Subaru Legacy

4 modellen

Automatten voor Legacy Type 4

Subaru Levorg

2016 - 2023

Automatten voor Subaru Levorg.

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Subaru Outback

5 modellen

Automatten voor Outback Type 5

Subaru Solterra

2022 - 2023

Automatten voor Subaru Solterra.

Subaru Trezia

2011 - 2014

Automatten voor Subaru Trezia.

Subaru Tribeca

2005 - 2014

Automatten voor Subaru Tribeca.

Subaru Vivio

1992 - 1998

Automatten voor Subaru Vivio.

Subaru XV

4 modellen

Automatten voor XV Type 4

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Subaru? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Subaru. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Subaru.

Materiaalkeuze Subaru automatten

Voor je Subaru automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Subaru. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Subaru.

Automatten voor Subaru op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Subaru. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Subaru!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.