Automatten Suzuki Grand Vitara

De perfecte automatten voor je Suzuki Grand Vitara vind je hier. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Suzuki Grand Vitara. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Suzuki Grand Vitara voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Grand Vitara

2005 - 2015 | 5-deurs | Automaat

Suzuki Grand Vitara Type 2

Grand Vitara

2005 - 2015 | 5-deurs | schakel

Suzuki Grand Vitara Type 2

Grand Vitara

2005 - 2015 | 3-deurs | Automaat

Suzuki Grand Vitara Type 2

Grand Vitara

2005 - 2015 | 3-deurs | schakel

Suzuki Grand Vitara Type 2

Grand Vitara

2001 - 2006 | XL-7

Suzuki Grand Vitara Type 3

Grand Vitara

1998 - 2005

Suzuki Grand Vitara Type 1

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Materiaalkeuze Suzuki Grand Vitara automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Suzuki Grand Vitara automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Suzuki Grand Vitara. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Suzuki Grand Vitara.

Suzuki Grand Vitara automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Suzuki Grand Vitara automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Suzuki Grand Vitara!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.