Automatten voor Suzuki SX4

  • Perfect passende automatten voor je Suzuki SX4
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor SX4

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SX4

2020 - 2024 | S-Cross | Hybrid

Automatten voor Suzuki SX4 Type 3

SX4

2016 - 2024 | S-Cross

Automatten voor Suzuki SX4 Type 3

SX4

2016 - 2024 | S-Cross

Automatten voor Suzuki SX4 Type 3

SX4

2013 - 2016 | S-Cross

Automatten voor Suzuki SX4 Type 2

SX4

2006 - 2014

Automatten voor Suzuki SX4 Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Suzuki SX4? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Suzuki SX4. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Suzuki SX4.

Materiaalkeuze Suzuki SX4 automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Suzuki SX4 automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Suzuki SX4. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Suzuki SX4.

Suzuki SX4 automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Suzuki SX4 automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Suzuki SX4!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.