Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Toyota Avensis

De perfecte automatten voor uw Toyota Avensis vindt u hier. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Toyota Avensis. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u kiest voor Toyota Avensis automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Avensis

2012 - 2019 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 5

Avensis

2012 - 2019 | Sedan

Toyota Avensis Type 5

Avensis

2009 - 2012 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 4

Avensis

2009 - 2012 | Sedan

Toyota Avensis Type 4

Avensis

2006 - 2009 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 3

Avensis

2006 - 2009 | Sedan

Toyota Avensis Type 3

Avensis

2003 - 2006 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 2

Al 7134 tevreden gebruikers

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

Avensis

2003 - 2006 | Sedan

Toyota Avensis Type 2

Avensis

1997 - 2003

Toyota Avensis Type 1

Materiaalkeuze Toyota Avensis automatten

Voor uw Toyota Avensis automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Toyota Avensis. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Toyota Avensis.

Toyota Avensis automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Toyota Avensis automatten bent u verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Toyota Avensis!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl