Automatten Toyota Avensis

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Toyota Avensis? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Toyota Avensis. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Toyota Avensis automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Avensis

2012 - 2021 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 5

Avensis

2012 - 2021 | Sedan

Toyota Avensis Type 5

Avensis

2009 - 2012 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 4

Avensis

2009 - 2012 | Sedan

Toyota Avensis Type 4

Avensis

2006 - 2009 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 3

Avensis

2006 - 2009 | Sedan

Toyota Avensis Type 3

Avensis

2003 - 2006 | Touring Sports

Toyota Avensis Type 2

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Avensis

2003 - 2006 | Sedan

Toyota Avensis Type 2

Avensis

1997 - 2003

Toyota Avensis Type 1

Materiaalkeuze Toyota Avensis automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Toyota Avensis automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Toyota Avensis. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Toyota Avensis.

Toyota Avensis automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Toyota Avensis. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Toyota Avensis. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.