Automatten voor Toyota Avensis

  • Perfect passende automatten voor je Toyota Avensis
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Avensis

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Avensis

2012 - 2023 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 5

Avensis

2012 - 2023 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 5

Avensis

2009 - 2012 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 4

Avensis

2009 - 2012 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 4

Avensis

2006 - 2009 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 3

Avensis

2006 - 2009 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 3

Avensis

2003 - 2006 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 2

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Avensis

2003 - 2006 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 2

Avensis

1997 - 2003

Automatten voor Toyota Avensis Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Toyota Avensis? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Toyota Avensis. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Toyota Avensis voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Toyota Avensis automatten

Voor je Toyota Avensis automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Toyota Avensis. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Toyota Avensis.

Toyota Avensis automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Toyota Avensis. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Toyota Avensis!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.