Automatten voor Toyota Avensis

  • Perfect passende automatten voor je Toyota Avensis
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Avensis

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Avensis

2012 - 2024 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 5

Avensis

2012 - 2024 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 5

Avensis

2009 - 2012 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 4

Avensis

2009 - 2012 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 4

Avensis

2006 - 2009 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 3

Avensis

2006 - 2009 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 3

Avensis

2003 - 2006 | Touring Sports

Automatten voor Toyota Avensis Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Avensis

2003 - 2006 | Sedan

Automatten voor Toyota Avensis Type 2

Avensis

1997 - 2003

Automatten voor Toyota Avensis Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Toyota Avensis? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Toyota Avensis, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Als je kiest voor Toyota Avensis automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Toyota Avensis automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Toyota Avensis automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Toyota Avensis. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Toyota Avensis.

Toyota Avensis automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Toyota Avensis. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Toyota Avensis. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.