Rubber Automatten Toyota C-HR

Bouwjaar: 2017 - 01/2020

Kleur

De voordelen van onze rubber automatten op een rij:
- Topkwaliteit rubber automatten, gefabriceerd in eigen huis
- Speciaal voor jouw auto op maat gemaakt 
- Soepel, licht maar enorm sterk
- Opstaande rand
- Makkelijk te reinigen met water
- Milieuvriendelijk materiaal met goede grip
- Ideaal voor vervuilde schoenen 

RUBBER AUTOMATTEN: DE VOORDELEN VAN OPTIMALE BESCHERMING
Rubber automatten zijn ideaal als je je autobekleding wilt beschermen tegen vuil en vocht. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn als je vaak vanaf modderig of nat terrein je auto instapt. Met onze all weather rubber automatten kies je voor de beste bescherming voor je auto. 

Topkwaliteit rubber automatten, gefabriceerd in eigen huis
Onze rubber automatten zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en produceren we in onze eigen fabriek. We maken ze van TPE, ook wel synthetisch rubber genoemd. Dit recyclebare materiaal is milieuvriendelijk en geeft een zeer goede grip. Ook is TPE bijzonder soepel en licht van gewicht. Een ander pluspunt is dat onze rubber automatten geurloos zijn, in tegenstelling tot standaard rubber.

€ 66,95
Aantal matten: 4
Levertijd 2-3 werkdagen
Inclusief bevestigingssysteem
Gratis verzending
Toon gekozen opties

Toyota C-HR

Uitvoering Type 1
Bouwjaar 2017 - 01/2020

Materiaal mat

Materiaal Rubber
Materiaal TPE Rubber
Matdikte 10 mm opstaande rand
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in je auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Bevestigingssysteem

Automatten van Just Carpets worden geleverd met een origineel bevestigingssysteem. In enkele oudere autos zijn automatten niet bevestigd doormiddel van een bevestigingssysteem. Als dit het geval is levert Just Carpets een universeel systeem mee met je bestelling. Hiermee garanderen wij dat ook deze matten op een goede manier vast kunnen worden gezet in je auto. Iedere nieuwe auto wordt tegenwoodig van een bevestigingssysteem voorzien in verband met de veiligheid. Door een juiste bevestiging kan de automat niet onder je pedalen schieten als je plotseling moet remmen. Als je er niet zeker van bent of je systeem origineel is kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben van bijna elke auto een origineel bevestigingssysteem beschikbaar. Krijg je een universeel systeem meegeleverd terwijl je denkt dat het een origineel systeem moet zijn, probeer dan eerst voorzichtig de schroefdop in de bodem van je auto er uit te draaien. Zit het systeem echter wel vast, neem dan contact met ons op zodat wij je telefonisch verder kunnen helpen.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.