Automatten Volkswagen Caddy

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Volkswagen Caddy. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Volkswagen Caddy. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Volkswagen Caddy automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 7 Volkswagen Caddy modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Volkswagen Caddy model

Caddy

12/2020 - 2021

Volkswagen Caddy Type 4

Caddy

2007 - 2021 | Maxi | Korte wielbasis | Dubbele schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Caddy

2007 - 12/2020 | Maxi

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Caddy

2004 - 2021 | Dubbele schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy

2004 - 2021 | Schuifdeur enkel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy

2004 - 12/2020

Volkswagen Caddy Type 2

Caddy

1995 - 2004

Volkswagen Caddy Type 1

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Volkswagen Caddy automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Caddy. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Volkswagen Caddy. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Caddy!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.