Automatten voor Volkswagen Caddy

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Caddy
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Caddy

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Caddy

12/2020 - 2024 | 5-zits

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 4

Automatten voor

Caddy

12/2020 - 2024 | Cargo (Maxi)

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 4

Automatten voor

Caddy

2007 - 12/2020 | Maxi | Korte wielbasis | Dubbele schuifdeur

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Automatten voor

Caddy

2007 - 12/2020 | Maxi

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Automatten voor

Caddy

2004 - 2024 | Dubbele schuifdeur

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Automatten voor

Caddy

2004 - 2024 | Schuifdeur enkel

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Automatten voor

Caddy

2004 - 12/2020

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Automatten voor

Caddy

1995 - 2004

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Caddy? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Volkswagen Caddy. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Volkswagen Caddy.

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

Voor je Volkswagen Caddy automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Caddy. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Volkswagen Caddy. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Caddy!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.