Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Caddy

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Caddy? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Volkswagen Caddy. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Volkswagen Caddy verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Caddy Type 3 Maxi Combi

2007 - heden | Dubbel schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Caddy Type 3 Maxi

2007 - heden | Alle

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Caddy Type 2 Combi

2004 - heden | Schuifdeur dubbel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy Type 2 Combi

2004 - heden | Schuifdeur enkel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy Type 2

2004 - heden | Alle

Volkswagen Caddy Type 2

Caddy Type 1

1995 - 2004 | Alle

Volkswagen Caddy Type 1

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Volkswagen Caddy automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Caddy. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Volkswagen Caddy. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Volkswagen Caddy. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]