Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Caddy

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Caddy? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Volkswagen Caddy. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Volkswagen Caddy verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Caddy Type 3 Maxi Combi

2007 - heden | Dubbel schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Caddy Type 3 Maxi

2007 - heden | Alle

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Caddy Type 2 Combi

2004 - heden | Schuifdeur dubbel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy Type 2 Combi

2004 - heden | Schuifdeur enkel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy Type 2

2004 - heden | Alle

Volkswagen Caddy Type 2

Caddy Type 1

1995 - 2004 | Alle

Volkswagen Caddy Type 1

Goedkope Caddy automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Volkswagen Caddy automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Volkswagen Caddy automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Caddy automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Volkswagen Caddy automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]