Automatten Volkswagen Caddy

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Caddy? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Volkswagen Caddy. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Volkswagen Caddy automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Caddy

12/2020 - 2022 | 5-zits

Volkswagen Caddy Type 4

Caddy

12/2020 - 2022 | Cargo (Maxi)

Volkswagen Caddy Type 4

Caddy

2007 - 2022 | Maxi | Korte wielbasis | Dubbele schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Caddy

2007 - 12/2020 | Maxi

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Caddy

2004 - 2022 | Dubbele schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy

2004 - 2022 | Schuifdeur enkel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy

2004 - 12/2020

Volkswagen Caddy Type 2

Al 8855 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Caddy

1995 - 2004

Volkswagen Caddy Type 1

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Volkswagen Caddy automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Caddy. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Volkswagen Caddy. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Caddy!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.