Automatten Volkswagen Caddy

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Caddy? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Volkswagen Caddy. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Volkswagen Caddy automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Caddy

12/2020 - 2022 | 5-zits

Automatten Volkswagen Caddy Type 4

Caddy

12/2020 - 2022 | Cargo (Maxi)

Automatten Volkswagen Caddy Type 4

Caddy

2007 - 2022 | Maxi | Korte wielbasis | Dubbele schuifdeur

Automatten Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Caddy

2007 - 12/2020 | Maxi

Automatten Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Caddy

2004 - 2022 | Dubbele schuifdeur

Automatten Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy

2004 - 2022 | Schuifdeur enkel

Automatten Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy

2004 - 12/2020

Automatten Volkswagen Caddy Type 2

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Caddy

1995 - 2004

Automatten Volkswagen Caddy Type 1

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

Voor je Volkswagen Caddy automatten heb je keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Caddy. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Volkswagen Caddy automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Volkswagen Caddy!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.