Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Caddy

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Volkswagen Caddy. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Volkswagen Caddy. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u kiest voor Volkswagen Caddy automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Caddy Type 3 Maxi Combi

2007 - heden | Dubbel schuifdeur

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Caddy Type 3 Maxi

2007 - heden | Alle

Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Caddy Type 2 Combi

2004 - heden | Schuifdeur dubbel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy Type 2 Combi

2004 - heden | Schuifdeur enkel

Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Caddy Type 2

2004 - heden | Alle

Volkswagen Caddy Type 2

Caddy Type 1

1995 - 2004 | Alle

Volkswagen Caddy Type 1

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Volkswagen Caddy automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Caddy. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Volkswagen Caddy automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Volkswagen Caddy. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]