Automatten voor Volkswagen Caddy

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Caddy
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Caddy

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Caddy

12/2020 - 2023 | 5-zits

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 4

Automatten voor

Caddy

12/2020 - 2023 | Cargo (Maxi)

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 4

Automatten voor

Caddy

2007 - 2023 | Maxi | Korte wielbasis | Dubbele schuifdeur

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 3 Maxi Combi

Automatten voor

Caddy

2007 - 12/2020 | Maxi

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 3 Maxi

Automatten voor

Caddy

2004 - 2023 | Dubbele schuifdeur

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Automatten voor

Caddy

2004 - 2023 | Schuifdeur enkel

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 2 Combi

Automatten voor

Caddy

2004 - 12/2020

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 2

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Automatten voor

Caddy

1995 - 2004

Automatten voor Volkswagen Caddy Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Volkswagen Caddy. Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Volkswagen Caddy. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Volkswagen Caddy.

Materiaalkeuze Volkswagen Caddy automatten

Voor je Volkswagen Caddy automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Caddy. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Caddy.

Volkswagen Caddy automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Volkswagen Caddy. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Caddy!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.