Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Passat

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Passat? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Volkswagen Passat. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Volkswagen Passat verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Passat B8

2014 - heden | Variant

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - heden | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B7

2010 - 2014 | Variant

Volkswagen Passat B7

Passat B7

2010 - 2014 | Sedan

Volkswagen Passat B7

Passat B6

2008 - 2012 | Coupé

Volkswagen Passat B6

Passat B6

2005 - 2010 | Variant

Volkswagen Passat B6

Passat B6

2005 - 2010 | Sedan

Volkswagen Passat B6

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Passat B5 Facelift

2001 - 2005 | Alle

Volkswagen Passat B5 Facelift

Passat B5

1996 - 2001 | Alle

Volkswagen Passat B5

Passat B4

1993 - 1996 | Alle

Volkswagen Passat B4

Passat B3

1988 - 1993 | Alle

Volkswagen Passat B3

Goedkope Passat automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Volkswagen Passat automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Volkswagen Passat automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Passat automatten

De keuze voor Volkswagen Passat automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]