Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Passat

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Passat? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Volkswagen Passat. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor Volkswagen Passat automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Passat B8

2014 - heden | Variant

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - heden | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B7

2010 - 2014 | Variant

Volkswagen Passat B7

Passat B7

2010 - 2014 | Sedan

Volkswagen Passat B7

Passat B6

2008 - 2012 | Coupé

Volkswagen Passat B6

Passat B6

2005 - 2010 | Variant

Volkswagen Passat B6

Passat B6

2005 - 2010 | Sedan

Volkswagen Passat B6

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Passat B5 Facelift

2001 - 2005 | Alle

Volkswagen Passat B5 Facelift

Passat B5

1996 - 2001 | Alle

Volkswagen Passat B5

Passat B4

1993 - 1996 | Alle

Volkswagen Passat B4

Passat B3

1988 - 1993 | Alle

Volkswagen Passat B3

Materiaalkeuze Volkswagen Passat automatten

Voor uw Volkswagen Passat automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Passat. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Volkswagen Passat.

Volkswagen Passat automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor uw Volkswagen Passat. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Volkswagen Passat!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]