Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Passat

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Passat? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Volkswagen Passat. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Volkswagen Passat voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Passat B8

2014 - heden | Variant

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - heden | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B7

2010 - 2014 | Variant

Volkswagen Passat B7

Passat B7

2010 - 2014 | Sedan

Volkswagen Passat B7

Passat B6

2008 - 2012 | Coupé

Volkswagen Passat B6

Passat B6

2005 - 2010 | Variant

Volkswagen Passat B6

Passat B6

2005 - 2010 | Sedan

Volkswagen Passat B6

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Passat B5 Facelift

2001 - 2005 | Alle

Volkswagen Passat B5 Facelift

Passat B5

1996 - 2001 | Alle

Volkswagen Passat B5

Passat B4

1993 - 1996 | Alle

Volkswagen Passat B4

Passat B3

1988 - 1993 | Alle

Volkswagen Passat B3

Materiaalkeuze Volkswagen Passat automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Volkswagen Passat automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Passat. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal u ook kiest, onze automatten passen perfect in uw Volkswagen Passat.

Volkswagen Passat automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Volkswagen Passat automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Volkswagen Passat!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]