Automatten voor Volkswagen Amarok

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Amarok
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Amarok

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Amarok

2023 - 2024 | Dubbele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 3

Automatten voor

Amarok

2023 - 2024 | Enkele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 3

Automatten voor

Amarok

09/2016 - 2023 | Dubbele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 2

Automatten voor

Amarok

09/2016 - 2023 | Plus cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 2

Automatten voor

Amarok

09/2016 - 2023 | Enkele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 2

Automatten voor

Amarok

2010 - 09/2016 | Dubbele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 1

Automatten voor

Amarok

2010 - 09/2016 | Plus cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Automatten voor

Amarok

2010 - 09/2016 | Enkele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Amarok? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Volkswagen Amarok. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Volkswagen Amarok automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Volkswagen Amarok automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Volkswagen Amarok automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Amarok. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Volkswagen Amarok.

Volkswagen Amarok automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Volkswagen Amarok. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Volkswagen Amarok!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.