Automatten voor Volkswagen Amarok

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Amarok
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Amarok

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Amarok

2023 - 2024 | Dubbele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 3

Automatten voor

Amarok

2023 - 2024 | Enkele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 3

Automatten voor

Amarok

09/2016 - 2023 | Dubbele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 2

Automatten voor

Amarok

09/2016 - 2023 | Plus cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 2

Automatten voor

Amarok

09/2016 - 2023 | Enkele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 2

Automatten voor

Amarok

2010 - 09/2016 | Dubbele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 1

Automatten voor

Amarok

2010 - 09/2016 | Plus cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Automatten voor

Amarok

2010 - 09/2016 | Enkele cabine

Automatten voor Volkswagen Amarok Type 1

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Volkswagen Amarok? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Amarok. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Als je kiest voor Volkswagen Amarok automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Volkswagen Amarok automatten

Voor je Volkswagen Amarok automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Amarok. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Volkswagen Amarok.

Volkswagen Amarok automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Volkswagen Amarok. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Volkswagen Amarok. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.