Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Amarok

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Amarok? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Volkswagen Amarok. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Volkswagen Amarok automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Amarok Type 2

2017 - heden | Dubbel cabine

Volkswagen Amarok Type 2

Amarok Type 2

2017 - heden | Plus cabine

Volkswagen Amarok Type 2

Amarok Type 2

2017 - heden | Enkele cabine

Volkswagen Amarok Type 2

Amarok Type 1

2010 - 2017 | Dubbel cabine

Volkswagen Amarok Type 1

Amarok Type 1

2010 - 2017 | Plus cabine

Volkswagen Amarok Type 1

Amarok Type 1

2010 - 2017 | Enkele cabine

Volkswagen Amarok Type 1

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Volkswagen Amarok automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Volkswagen Amarok automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Amarok. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Volkswagen Amarok.

Volkswagen Amarok automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor uw Volkswagen Amarok. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Volkswagen Amarok. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]