Automatten Volkswagen Crafter

De perfecte automatten voor je Volkswagen Crafter vind je hier. Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Crafter. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Volkswagen Crafter automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Crafter

03/2017 - 2022 | Enkele passagiersstoel | Met extra verwarming in de vloer

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2022 | Enkele passagiersstoel | Zonder extra verwarming in de vloer

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2022 | Dubbele passagiersbank

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

2006 - 03/2017 | Camper

Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Enkele passagiersstoel

Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Dubbele passagiersbank

Volkswagen Crafter Type 1

Al 8855 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Materiaalkeuze Volkswagen Crafter automatten

Voor je Volkswagen Crafter automatten heb je keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Crafter. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Volkswagen Crafter. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Volkswagen Crafter!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.