Automatten voor Volkswagen Crafter

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Crafter
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Crafter

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2023 | Enkele passagiersstoel | Met extra verwarming in de vloer

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2023 | Enkele passagiersstoel | Zonder extra verwarming in de vloer

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2023 | Dubbele passagiersbank

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Camper

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Enkele passagiersstoel

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Dubbele passagiersbank

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Crafter? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Volkswagen Crafter. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Volkswagen Crafter voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Volkswagen Crafter automatten

Voor je Volkswagen Crafter automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Crafter. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Volkswagen Crafter automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Crafter!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.