Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Crafter

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Crafter? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Volkswagen Crafter. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Volkswagen Crafter automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Crafter Type 2

maart 17 - heden | Stoel - stoel

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter Type 2

maart 17 - heden | Stoel - bank

Volkswagen Crafter Type 2

Crafter Type 1

2006 - maart 17 | Stoel - stoel

Volkswagen Crafter Type 1

Crafter Type 1

2006 - maart 17 | Stoel - bank

Volkswagen Crafter Type 1

Goedkope Crafter automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Volkswagen Crafter automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Volkswagen Crafter automatten gewaardborgd wordt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Crafter automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Volkswagen Crafter automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]