Automatten voor Volkswagen Crafter

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Crafter
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Crafter

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2024 | Enkele passagiersstoel | Met extra verwarming in de vloer

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2024 | Enkele passagiersstoel | Zonder extra verwarming in de vloer

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2024 | Dubbele passagiersbank

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Camper

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Enkele passagiersstoel

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Dubbele passagiersbank

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op maat gemaakte automatten voor je Volkswagen Crafter. Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Crafter. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Volkswagen Crafter voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Volkswagen Crafter automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Volkswagen Crafter automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Crafter. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Volkswagen Crafter automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Volkswagen Crafter. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.