Automatten voor Volkswagen Crafter

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Crafter
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Crafter

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2023 | Enkele passagiersstoel | Met extra verwarming in de vloer

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2023 | Enkele passagiersstoel | Zonder extra verwarming in de vloer

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

03/2017 - 2023 | Dubbele passagiersbank

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 2

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Camper

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Enkele passagiersstoel

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Automatten voor

Crafter

2006 - 03/2017 | Dubbele passagiersbank

Automatten voor Volkswagen Crafter Type 1

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Crafter? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Volkswagen Crafter, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Volkswagen Crafter.

Materiaalkeuze Volkswagen Crafter automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Volkswagen Crafter automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Crafter. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Volkswagen Crafter. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Volkswagen Crafter. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.