Automatten Volkswagen Crafter

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Volkswagen Crafter? Je krijgt een compleet mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Crafter. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Volkswagen Crafter.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Crafter

03/2017 - 2023 | Enkele passagiersstoel | Met extra verwarming in de vloer

Automatten Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2023 | Enkele passagiersstoel | Zonder extra verwarming in de vloer

Automatten Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

03/2017 - 2023 | Dubbele passagiersbank

Automatten Volkswagen Crafter Type 2

Crafter

2006 - 03/2017 | Camper

Automatten Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Enkele passagiersstoel

Automatten Volkswagen Crafter Type 1

Crafter

2006 - 03/2017 | Dubbele passagiersbank

Automatten Volkswagen Crafter Type 1

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Materiaalkeuze Volkswagen Crafter automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Volkswagen Crafter automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Crafter. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Volkswagen Crafter. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Crafter!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.