Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Golf 7

De perfecte automatten voor uw Volkswagen Golf 7 vindt u hier. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Volkswagen Golf 7. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Volkswagen Golf 7 voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Golf 7 Type 1 Facelift

april 2017 - heden | Variant

Volkswagen Golf 7 Type 1 Facelift

Golf 7 Type 1 Facelift

april 2017 - heden | 3/5-drs

Volkswagen Golf 7 Type 1 Facelift

Golf 7 Type 1

2013 - april 2017 | Variant

Volkswagen Golf 7 Type 1

Golf 7 Type 1

2012 - april 2017 | 3/5-drs

Volkswagen Golf 7 Type 1

Goedkope Golf 7 automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Volkswagen Golf 7 automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Volkswagen Golf 7 automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Golf 7 automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Volkswagen Golf 7 automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]