Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Phaeton

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Volkswagen Phaeton . U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Volkswagen Phaeton . Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Volkswagen Phaeton verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Phaeton Type 2

2010 - 2016 | Lange wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 2

Phaeton Type 2

2010 - 2016 | Korte wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 2

Phaeton Type 1

2002 - 2010 | Lange wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 1

Phaeton Type 1

2002 - 2010 | Korte wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 1

Goedkope Phaeton automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Volkswagen Phaeton automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Volkswagen Phaeton automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Phaeton automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Volkswagen Phaeton automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]