Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Phaeton

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Phaeton ? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Volkswagen Phaeton . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Volkswagen Phaeton voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Phaeton Type 2

2010 - 2016 | Lange wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 2

Phaeton Type 2

2010 - 2016 | Korte wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 2

Phaeton Type 1

2002 - 2010 | Lange wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 1

Phaeton Type 1

2002 - 2010 | Korte wielbasis

Volkswagen Phaeton  Type 1

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Volkswagen Phaeton automatten

Voor uw Volkswagen Phaeton automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Phaeton . Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Volkswagen Phaeton .

Volkswagen Phaeton automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Volkswagen Phaeton automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Volkswagen Phaeton . Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]