Automatten voor Volkswagen Polo

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Polo
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Polo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Polo AW

10/2017 - 2023

Automatten voor Volkswagen Polo AW

Automatten voor

Polo 6C

2014 - 10/2017

Automatten voor Volkswagen Polo 6C

Automatten voor

Polo 6R

2009 - 2014

Automatten voor Volkswagen Polo 6R

Automatten voor

Polo 9N3

2005 - 2009

Automatten voor Volkswagen Polo 9N3

Automatten voor

Polo 9N

2001 - 2005

Automatten voor Volkswagen Polo 9N

Automatten voor

Polo 6N2

1999 - 2001

Automatten voor Volkswagen Polo 6N2

Automatten voor

Polo 6N

1994 - 1999

Automatten voor Volkswagen Polo 6N

Op maat gemaakte automatten voor je Volkswagen Polo. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Volkswagen Polo. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Als je kiest voor Volkswagen Polo automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Volkswagen Polo automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Volkswagen Polo automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Polo. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Volkswagen Polo.

Volkswagen Polo automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Volkswagen Polo automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Volkswagen Polo!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.