Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Polo

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Volkswagen Polo. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Volkswagen Polo. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor Volkswagen Polo automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Polo AW

okt 2017 - heden | Alle

Volkswagen Polo AW

Polo 6C

2014 - okt 2017 | Alle

Volkswagen Polo 6C

Polo 6R

2009 - 2014 | Alle

Volkswagen Polo 6R

Polo 9N3

2005 - 2009 | Alle

Volkswagen Polo 9N3

Polo 9N

2001 - 2005 | Alle

Volkswagen Polo 9N

Polo 6N2

1999 - 2001 | Alle

Volkswagen Polo 6N2

Polo 6N

1994 - 1999 | Alle

Volkswagen Polo 6N

Materiaalkeuze Volkswagen Polo automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Volkswagen Polo automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Polo. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Volkswagen Polo.

Volkswagen Polo automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Volkswagen Polo. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. De juiste automatten kunt u gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Volkswagen Polo. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]