Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Tiguan

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Volkswagen Tiguan. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Volkswagen Tiguan. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Volkswagen Tiguan voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Tiguan Type 2 Allspace

2017 - heden | Automaat

Volkswagen Tiguan Type 2 Allspace

Tiguan Type 2 Allspace

2017 - heden | Handgeschakeld

Volkswagen Tiguan Type 2 Allspace

Tiguan Type 2

2016 - heden | Automaat

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan Type 2

2016 - heden | Handgeschakeld

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan Type 1

2007 - 2016 | Stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan Type 1

2007 - 2016 | Alle

Volkswagen Tiguan Type 1

Goedkope Tiguan automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Volkswagen Tiguan automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Volkswagen Tiguan automatten gewaardborgd wordt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Tiguan automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor Volkswagen Tiguan automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]