Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Tiguan

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Volkswagen Tiguan? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Volkswagen Tiguan. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Volkswagen Tiguan verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Tiguan Type 2 Allspace

2017 - heden | Automaat

Volkswagen Tiguan Type 2 Allspace

Tiguan Type 2 Allspace

2017 - heden | Handgeschakeld

Volkswagen Tiguan Type 2 Allspace

Tiguan Type 2

2016 - heden | Automaat

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan Type 2

2016 - heden | Handgeschakeld

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan Type 1

2007 - 2016 | Stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan Type 1

2007 - 2016 | Alle

Volkswagen Tiguan Type 1

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Volkswagen Tiguan automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Volkswagen Tiguan automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Tiguan. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Volkswagen Tiguan.

Volkswagen Tiguan automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Volkswagen Tiguan automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Volkswagen Tiguan. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]