Automatten voor Volkswagen Tiguan

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Tiguan
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Tiguan

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Tiguan

2021 - 2023 | eHybrid

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 3

Automatten voor

Tiguan

10/2020 - 2023

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 3

Automatten voor

Tiguan

2017 - 2023 | Allspace | 7-zits

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 2

Automatten voor

Tiguan

2017 - 2023 | Allspace | 5-zits

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 2

Automatten voor

Tiguan

2016 - 10/2020

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 2

Automatten voor

Tiguan

2007 - 2016 | met stoelverwarming

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 1

Automatten voor

Tiguan

2007 - 2016 | zonder stoelverwarming

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Volkswagen Tiguan? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Volkswagen Tiguan. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Volkswagen Tiguan.

Materiaalkeuze Volkswagen Tiguan automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Volkswagen Tiguan automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Tiguan. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Volkswagen Tiguan.

Volkswagen Tiguan automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Volkswagen Tiguan. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Volkswagen Tiguan!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.