Automatten voor Volkswagen Tiguan

  • Perfect passende automatten voor je Volkswagen Tiguan
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Tiguan

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Automatten voor

Tiguan

2024 - 2024

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 4

Automatten voor

Tiguan

2021 - 2024 | eHybrid

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 3

Automatten voor

Tiguan

10/2020 - 2024

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 3

Automatten voor

Tiguan

2017 - 2024 | Allspace | 7-zits

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 2

Automatten voor

Tiguan

2017 - 2024 | Allspace | 5-zits

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 2

Automatten voor

Tiguan

2016 - 10/2020

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 2

Automatten voor

Tiguan

2007 - 2016 | met stoelverwarming

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Automatten voor

Tiguan

2007 - 2016 | zonder stoelverwarming

Automatten voor Volkswagen Tiguan Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Volkswagen Tiguan. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Volkswagen Tiguan. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Volkswagen Tiguan.

Materiaalkeuze Volkswagen Tiguan automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Volkswagen Tiguan automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Volkswagen Tiguan. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Volkswagen Tiguan.

Volkswagen Tiguan automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Volkswagen Tiguan automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Volkswagen Tiguan!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.