Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Tiguan

De perfecte automatten voor uw Volkswagen Tiguan vindt u hier. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Volkswagen Tiguan. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Volkswagen Tiguan automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Tiguan Type 2 Allspace

2017 - heden | Automaat

Volkswagen Tiguan Type 2 Allspace

Tiguan Type 2 Allspace

2017 - heden | Handgeschakeld

Volkswagen Tiguan Type 2 Allspace

Tiguan Type 2

2016 - heden | Automaat

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan Type 2

2016 - heden | Handgeschakeld

Volkswagen Tiguan Type 2

Tiguan Type 1

2007 - 2016 | Stoelverwarming

Volkswagen Tiguan Type 1

Tiguan Type 1

2007 - 2016 | Alle

Volkswagen Tiguan Type 1

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Materiaalkeuze Volkswagen Tiguan automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Volkswagen Tiguan automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Volkswagen Tiguan. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Volkswagen Tiguan.

Volkswagen Tiguan automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Volkswagen Tiguan. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Volkswagen Tiguan!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]