Premium Automatten voor Audi A6 C7

Bouwjaar: 2011 - 09/2018

Uitvoering: Avant

Kleur
Personaliseren

Let op, logos op achtermatten worden in het midden geplaatst.
€ 85,95
Aantal matten: 4
Levertijd 2-3 werkdagen
Inclusief bevestigingssysteem
Gratis verzending
Toon gekozen opties

Automatten voor Audi A6

Uitvoering C7
Type Avant
Bouwjaar

Materiaal mat

Materiaal Premium
Materiaal Hoogpolig polyester
Matdikte 13 mm (2800 gr/m²)
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in je auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Bevestigingssysteem

Automatten van Just Carpets worden geleverd met een origineel bevestigingssysteem. In enkele oudere autos zijn automatten niet bevestigd doormiddel van een bevestigingssysteem. Als dit het geval is levert Just Carpets een universeel systeem mee met je bestelling. Hiermee garanderen wij dat ook deze matten op een goede manier vast kunnen worden gezet in je auto. Iedere nieuwe auto wordt tegenwoodig van een bevestigingssysteem voorzien in verband met de veiligheid. Door een juiste bevestiging kan de automat niet onder je pedalen schieten als je plotseling moet remmen. Als je er niet zeker van bent of je systeem origineel is kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben van bijna elke auto een origineel bevestigingssysteem beschikbaar. Krijg je een universeel systeem meegeleverd terwijl je denkt dat het een origineel systeem moet zijn, probeer dan eerst voorzichtig de schroefdop in de bodem van je auto er uit te draaien. Zit het systeem echter wel vast, neem dan contact met ons op zodat wij je telefonisch verder kunnen helpen.

Direct meebestellen!

Kofferbakmatten voor Audi A6 Avant 2011 - 09/20182011 - 09/2018 Premium

Bestel direct ook een kofferbakmat voor je Audi A6 . Bescherm je kofferbak tegen alledaagse slijtage met onze kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Onze tapijten kofferbakmatten hebben een luxe uitstraling, beschikken over een waterafstotende anti slip laag en worden geleverd met een handig handvat waarmee je de mat makkelijk uit je kofferbak kunt halen. Door een mat te plaatsen blijft je kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes.

Een investering in een kofferbakmat is een investering in je auto. Met een kofferbakmat kun je zorgeloos goederen of dieren vervoeren, zonder dat bekleding beschadigd of vervuild raakt. Deze bescherming van de binnenbekleding wordt niet standaard vanuit de autofabrikant meegeleverd.

De rubber kofferbakmatten van Just Carpets sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak en zijn heel eenvoudig te reinigen. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje.

De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat je deze direct in je auto kunt plaatsen. 

Je kofferbak schoon en onbeschadigd houden? Bestel direct een kofferbakmat: handig én hygiënisch!

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.