Automatten voor BMW 1-serie

  • Perfect passende automatten voor je BMW 1-serie
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor 1-serie

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

1-serie F40

09/2019 - 2023 | Hatchback

Automatten voor BMW 1-serie F40

1-serie F21

2012 - 09/2019 | 3-deurs

Automatten voor BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 09/2019 | 5-deurs

Automatten voor BMW 1-serie F20

1-serie E88

2008 - 2014 | Cabrio

Automatten voor BMW 1-serie E88

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-deurs

Automatten voor BMW 1-serie E87

1-serie E82

2007 - 2013 | Coupé

Automatten voor BMW 1-serie E82

1-serie E81

2007 - 2012 | 3-deurs

Automatten voor BMW 1-serie E81

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je BMW 1-serie? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je BMW 1-serie. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je BMW 1-serie voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze BMW 1-serie automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je BMW 1-serie automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 1-serie. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je BMW 1-serie.

BMW 1-serie automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je BMW 1-serie. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je BMW 1-serie. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.