Automatten voor BMW 1-serie

  • Perfect passende automatten voor je BMW 1-serie
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor 1-serie

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

1-serie F40

09/2019 - 2024 | Hatchback

Automatten voor BMW 1-serie F40

1-serie F21

2012 - 09/2019 | 3-deurs

Automatten voor BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 09/2019 | 5-deurs

Automatten voor BMW 1-serie F20

1-serie E88

2008 - 2014 | Cabrio

Automatten voor BMW 1-serie E88

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-deurs

Automatten voor BMW 1-serie E87

1-serie E82

2007 - 2013 | Coupé

Automatten voor BMW 1-serie E82

1-serie E81

2007 - 2012 | 3-deurs

Automatten voor BMW 1-serie E81

Op maat gemaakte automatten voor je BMW 1-serie. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je BMW 1-serie, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je BMW 1-serie.

Materiaalkeuze BMW 1-serie automatten

Voor je BMW 1-serie automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 1-serie. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je BMW 1-serie.

BMW 1-serie automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze BMW 1-serie automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je BMW 1-serie!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.