Automatten BMW 1-serie

  • Automatten met originele pasvorm voor jouw BMW 1-serie
  • Complete set met originele bevestigingssysteem
  • Speciale antislip onderkant voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten 1-serie

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

1-serie F40

09/2019 - 2023 | Hatchback

Automatten BMW 1-serie F40

1-serie F21

2012 - 09/2019 | 3-deurs

Automatten BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 09/2019 | 5-deurs

Automatten BMW 1-serie F20

1-serie E88

2008 - 2014 | Cabrio

Automatten BMW 1-serie E88

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-deurs

Automatten BMW 1-serie E87

1-serie E82

2007 - 2013 | Coupé

Automatten BMW 1-serie E82

1-serie E81

2007 - 2012 | 3-deurs

Automatten BMW 1-serie E81

Op zoek naar nieuwe automatten voor je BMW 1-serie? Bij ons krijg je een compleet mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je BMW 1-serie. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor BMW 1-serie automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze BMW 1-serie automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je BMW 1-serie automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 1-serie. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je BMW 1-serie.

BMW 1-serie automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze BMW 1-serie automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je BMW 1-serie. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.