Automatten BMW 1-serie

Op zoek naar nieuwe automatten voor je BMW 1-serie? Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je BMW 1-serie. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je BMW 1-serie verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

1-serie F40

09/2019 - 2022 | Hatchback

Automatten BMW 1-serie F40

1-serie F21

2012 - 09/2019 | 3-deurs

Automatten BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 09/2019 | 5-deurs

Automatten BMW 1-serie F20

1-serie E88

2008 - 2014 | Cabrio

Automatten BMW 1-serie E88

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-deurs

Automatten BMW 1-serie E87

1-serie E82

2007 - 2013 | Coupé

Automatten BMW 1-serie E82

1-serie E81

2007 - 2012 | 3-deurs

Automatten BMW 1-serie E81

Materiaalkeuze BMW 1-serie automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je BMW 1-serie automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 1-serie. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je BMW 1-serie.

BMW 1-serie automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je BMW 1-serie. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je BMW 1-serie!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.