Automatten voor BMW 4-serie

  • Perfect passende automatten voor je BMW 4-serie
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor 4-serie

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

4-serie G26

11/2021 - 2023 | Gran Coupé

Automatten voor BMW 4-serie G26

4-serie G23

03/2021 - 2023 | Cabrio

Automatten voor BMW 4-serie G23

4-serie G22

10/2020 - 2023 | Coupé

Automatten voor BMW 4-serie G22

4-serie F36

2014 - 2023 | Gran Coupé | xDrive

Automatten voor BMW 4-serie F36

4-serie F36

2014 - 2023 | Gran Coupé

Automatten voor BMW 4-serie F36

4-serie F33

2014 - 2023 | Cabrio

Automatten voor BMW 4-serie F33

4-serie F32

2013 - 10/2020 | Coupé

Automatten voor BMW 4-serie F32

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je BMW 4-serie? Bij ons krijg je een compleet mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je BMW 4-serie. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor BMW 4-serie automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze BMW 4-serie automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je BMW 4-serie automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 4-serie. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je BMW 4-serie.

BMW 4-serie automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je BMW 4-serie. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je BMW 4-serie. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.