Automatten voor BMW 6-serie

  • Perfect passende automatten voor je BMW 6-serie
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor 6-serie

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

6-serie G32

11/2017 - 2023 | Gran Turismo

Automatten voor BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2023 | Coupé

Automatten voor BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2023 | Cabrio

Automatten voor BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2023 | Gran Coupé

Automatten voor BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabrio

Automatten voor BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Automatten voor BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Automatten voor BMW 6-serie E9

Op zoek naar nieuwe automatten voor je BMW 6-serie? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je BMW 6-serie, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je BMW 6-serie.

Materiaalkeuze BMW 6-serie automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je BMW 6-serie automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 6-serie. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je BMW 6-serie.

BMW 6-serie automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze BMW 6-serie automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je BMW 6-serie!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.