Automatten BMW 6-serie

De perfecte automatten voor je BMW 6-serie vind je hier. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je BMW 6-serie. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor BMW 6-serie automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

6-serie G32

11/2017 - 2022 | Gran Turismo

Automatten BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2022 | Coupé

Automatten BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2022 | Cabrio

Automatten BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2022 | Gran Coupé

Automatten BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabrio

Automatten BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Automatten BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Automatten BMW 6-serie E9

Materiaalkeuze BMW 6-serie automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je BMW 6-serie automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW 6-serie. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je BMW 6-serie.

BMW 6-serie automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je BMW 6-serie. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je BMW 6-serie. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.