Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten BMW X5

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw BMW X5. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw BMW X5. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor BMW X5 automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

X5 G05

nov 2018 - heden | Alle

BMW X5 G05

X5 F15

2013 - nov 2018 | 7-zits

BMW X5 F15

X5 F15

2013 - nov 2018 | 5-zits

BMW X5 F15

X5 E70

2007 - 2013 | Alle

BMW X5 E70

X5 E53

1999 - 2007 | Alle

BMW X5 E53

Goedkope X5 automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten BMW X5 automatten. Kies bijvoorbeeld eens voor velours automatten of luxe velours automatten. Wij produceren deze automatten op deskundige manier, waardoor een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de BMW X5 automatten waarborgt. Verder kunt u ook nog kiezen voor rubber automatten. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde X5 automatten

Bij Just Carpets bent u altijd aan het juiste adres voor BMW X5 automatten. Ze passen namelijk altijd in uw auto en zijn van uitstekende kwaliteit. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]