Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Campermatten Volkswagen

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Campermatten Volkswagen. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Campermatten Volkswagen. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Campermatten Volkswagen verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Bagageruimte

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Achtermat

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T5 California

2010 - 2015 | Bagageruimte

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California

2003 - 2015 | Achtermat

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California

2003 - 2015 | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T4 California

1996 - 2003 | Woongedeelte

Campermatten Volkswagen T4 California

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Volkswagen T4 California

1992 - 1996 | Woongedeelte

Campermatten Volkswagen T4 California

Volkswagen T4 California

1992 - 2003 | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T4 California

Materiaalkeuze Campermatten Volkswagen automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Campermatten Volkswagen automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Campermatten Volkswagen. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Campermatten Volkswagen.

Campermatten Volkswagen automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Campermatten Volkswagen automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Campermatten Volkswagen. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]