Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Campermatten Volkswagen

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Campermatten Volkswagen? Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Campermatten Volkswagen. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Campermatten Volkswagen verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Bagageruimte

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Achtermat

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T5 California

2010 - 2015 | Bagageruimte

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California

2003 - 2015 | Achtermat

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California

2003 - 2015 | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T4 California

1992 - 2003 | Achtermat

Campermatten Volkswagen T4 California

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Volkswagen T4 California

1992 - 2003 | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T4 California

Goedkope Volkswagen automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Campermatten Volkswagen automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Campermatten Volkswagen automatten waarborgt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Volkswagen automatten

De keuze voor Campermatten Volkswagen automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. En is er toch iets mis met uw matten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Dan bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]