Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Campermatten Volkswagen

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Campermatten Volkswagen. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Campermatten Volkswagen. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Campermatten Volkswagen verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Bagageruimte

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Achtermat

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T6 California

2015 - heden | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T6 California

Volkswagen T5 California

2010 - 2015 | Bagageruimte

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California

2003 - 2015 | Achtermat

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California

2003 - 2015 | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T5 California

Volkswagen T4 California

1996 - 2003 | Woongedeelte

Campermatten Volkswagen T4 California

Al 7071 tevreden gebruikers

"Levering op afspraak succesvol verlopen"

Volkswagen T4 California

1992 - 1996 | Woongedeelte

Campermatten Volkswagen T4 California

Volkswagen T4 California

1992 - 2003 | Cabinemat

Campermatten Volkswagen T4 California

Materiaalkeuze Campermatten Volkswagen automatten

Voor uw Campermatten Volkswagen automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Campermatten Volkswagen. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Campermatten Volkswagen.

Campermatten Volkswagen automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Campermatten Volkswagen automatten bent u verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met uw automatten dan kunt u gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Campermatten Volkswagen!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]