Automatten Citroen Berlingo

De perfecte automatten voor je Citroen Berlingo vind je hier. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Citroen Berlingo. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Citroen Berlingo voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Berlingo 3

11/2018 - 2022

Automatten Citroen Berlingo Type 3

Berlingo 2

2014 - 11/2018 | Electric

Automatten Citroen Berlingo Type 2

Berlingo 2

2008 - 11/2018

Automatten Citroen Berlingo Type 2

Berlingo 1

2003 - 2008

Automatten Citroen Berlingo Type 1 Facelift

Berlingo 1

1996 - 2003

Automatten Citroen Berlingo Type 1

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Materiaalkeuze Citroen Berlingo automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Citroen Berlingo automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Citroen Berlingo. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Citroen Berlingo.

Citroen Berlingo automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Citroen Berlingo. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Citroen Berlingo. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.